Sectors

Perfumeria i cosmètica

Alimentadors vibratoris tad funcions i caracteristicas

Sistemes d’alimentació per a empreses de perfumeria i cosmètica

El sector de la perfumeria i la cosmètica desenvolupa un paper fonamental a l’economia de l’estat, sobretot pel que fa a les exportacions. Espanya és el 6è exportador mundial de perfums i cosmètics.
Els sistemes d’alimentació TAD fabricats per a aquestes empreses s’adapten a les exigències pròpies del sector pel que fa a l’alimentació a altes cadències, resposta immediata davant els canvis de forma de les peces, fiabilitat, seguretat i qualitat. Som especialistes en alimentació i orientació de peces del sector de la perfumeria i la cosmètica, peces que acostumen a ser delicades, fràgils i que poden malmetre’s amb facilitat pel contacte amb superfícies metàl·liques. Es tracta de productes que demanen una qualitat retinguda fins al final del procés. A TAD hem desenvolupat alimentadors vibratoris, alimentadors mecànics/centrífugs, transportadors horitzontals i elevadors, que respecten aquestes exigències.

Dins del sector de la perfumeria i la cosmètica, dissenyem i fabriquem equips per a alimentar peces com envasos de plàstic o vidre pel maquillatge, perfums o cremes, envasos “roll-on”, dosificadors i bombes atomitzadores (esprai), pinzells i envasos d’esmalt per pintar ungles i taps de qualsevol tipus i geometria.

En un mercat cada dia més exigent, els sistemes alimentadors resulten imprescindibles.

sistemes de alimentacion TAD
Alimentador vibratori tad funcions i rendiment
Sistemes de alimetació professionals per a productes del sector cosmètica