Sectors

Maquinària d’envasat industrial

vibrador industrial i sistemes vibratoris d'alta qualitat i eficiència

Sistemes d’alimentació i orientació per a l’envasat

El sector del envasat és actualment un dels sectors de creixement més ràpids a nivell mundial. En efecte, la indústria mundial d’envasos és un sector en continu desenvolupament, on destaca el mercat del packaging per a l’alimentació i les begudes. Més de la meitat de les empreses del sector són proveïdores de la indústria alimentària, una de les que més inverteix en innovació en matèria de packaging.

Quins beneficis, usos i quina seguretat aporten?

A dia d’avui observem una més gran demanda de nous materials, diversitat de formats i dissenys, envasos més funcionals i solucions de seguretat durant tota la cadena de producció i distribució, amb la finalitat de diferenciar-se de la competència i arribar a tots els segments de consumidors.

Els sistemes d’alimentació TAD fabricats per a les empreses del sector de l’envasat compleixen amb les exigències pròpies del sector pel que fa a l’alimentació a altes cadències, fiabilitat, seguretat i qualitat.

Per a quins tipus d’aliments van orientats?

TAD dissenya i fabrica vibradors circulars pel comptat, verificació i etiquetat d’una multitud de productes del sector del packaging com taps de totes les mides, vàlvules frontals i laterals (corner o front valves) per a l’envasat de líquids, sobres de sal, pebre o sucre, salses, coberts, condoms i tampons, paper per a tabac, nanses de garrafa, etc.

vibrador industrial tad
maquinaria industrial tad
productes d'envasament amb sistemes d'alimentació