Formulari de contacte

 

Ompli el següent formulari amb les seves dades personals i la consulta o el dubte que vol formular-nos.

No oblidi omplir els camps obligatoris marcats amb un asterisc.

Motiu de la seva consulta*:*
Boletín informativo de TAD: Deseo que me mantengan informado acerca de las novedades que se produzcan en TAD y acepto el envío de información mediante correo electrónico.

Comentaris:
Avís Legal

En compliment del que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que al complimentar el present formulari les seves dades personals seran incorporades i tractades en un fitxer de dades personals propietat de Técnicas de Alimentación Dinámica, S.L. (CIF: B-60558756) amb la finalitat de poder oferir-li els nostres serveis i enviar-li la informació i avisos que ha seleccionat sobre el nostre lloc web, www.tad.cat. També l’informem que pot exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades comunicant-nos-ho per correu postal al nostre domicili social C/ Crom, 11-13 · 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona, Espanya), per fax al +34 932 633 130, o per correu electrònic a: info@tad.es

He llegit atentament el present avís legal i a l’enviar les meves dades personals atorgo el meu consentiment perquè siguin tractades per Técnicas de Alimentación Dinámica, S.L., per a la finalitat descrita.

ping-map

 Ubicació TAD

El nostre principal centre de producció està situat a l’àrea metropolitana de Barcelona, a escassos quilòmetres del seu cor econòmic, cultural i turístic.

Segons el rànquing European Cities Monitor de 2012, Barcelona és la cinquena millor ciutat d’Europa per a fer negocis, així com la segona en la percepció que tenen els empresaris de les ciutats que més fan per atraure companyies. Ha demostrat, doncs, ser una de les ciutats més atractives i dinàmiques d’Europa. Barcelona ha estat l’escenari de diversos esdeveniments mundials que l’han projectat internacionalment, com ara les Exposicions Universals de 1888 i 1929, els Jocs Olímpics d’estiu de 1992 o el Fòrum Universal de les Cultures de 2004.

Ens trobem, per tant, en un enclavament estratègic que facilita les comunicacions amb tot el món gràcies a la proximitat amb les principals infraestructures i mitjans de transport aeris, marítims i terrestres.

L’aeroport del Prat (Aeroport Internacional de Barcelona), la porta d’accés més important de viatgers internacionals i nacionals, es troba a 10 minuts de les nostres instal·lacions. El Port de Barcelona, un dels ports marítims més importants del Mediterrani, està a 9 Km. També el ferrocarril d’Alta Velocitat té el seu centre, l’estació de Sants, a només 7 Km. I la xarxa urbana de transport públic (Metro, autobús, FGC) facilita l’aproximació al nostre centre de producció.

Així mateix, els nostres locals estan situats a pocs minuts de la Gran Via barcelonina, l’avinguda que creua la ciutat de nord a sud i que forma part de l’eix que recorre tot el litoral mediterrani fins a França i el nord d’Europa.