Sectors

Alimentació i begudes

alimentació begudes

Maquinària per al sector de l’alimentació i les begudes

La indústria de l’alimentació i les begudes és el principal sector industrial en facturació a nivell nacional. És un pilar clau per al conjunt de la cadena agroalimentària i el sector que millor ha resistit davant la crisi. A la indústria alimentària, el nivell d’automatització de processos és molt elevat i requereix fiabilitat a altes cadències, higiene i qualitat.

Els sistemes d’alimentació TAD fabricats per a empreses del sector de l’alimentació i les begudes compleixen amb les exigències pròpies d’aquest sector en particular pel que fa referència a les normatives FDA/BGA.

Els nostres alimentadors vibratoris es fabriquen en acer inoxidable AISI 304 o 316L, amb acabat en poliment mirall, electró-poliment o poliuretà projectat. Tots els nostres sistemes d’alimentació, de tecnologia pròpia, són personalitzats en base a les necessitats específiques de cada client.

Al sector de l’alimentació i les begudes, dissenyem i fabriquem equips per a l’envasat, comptat i verificació d’aliments, com caramels, peces de xocolata, xiclets, salsitxes o, per exemple, l’alimentació i dosificació de productes a granel per a la preparació de sopes. S’alimenten també productes com nanses de garrafes, taps de suro, sobres de sal, de pebre o de sucre.

equips de maquinària d'indústria d'alimentació per comptatge i verificació de productes eficaços
maquinària per al transport de productes del sector d'alimentació i begudes
plàstics i derivats construïts a partir de maquines industrials